La Maleta Agroecològica és un catàleg que mostra de manera simple i clara els tallers i sortides de l’àmbit agroalimentari oferts a l’àrea de Barcelona. Es tracta d’una eina de suport al professorat dels centres d’educació infantil, primària i secundària.

CONSULTA LA MALETA AQUÍ

Com utilitzar el catàleg?
Per tal de facilitar-ne l’ús, les activitats es troben agrupades per categories:

Mapa categories

Mapa categories
Per cada categoria hi ha un índex d’activitats, a partir del qual podreu accedir a les fitxes tècniques de cada una de les activitats ofertes.

El catàleg està pensat per ser una eina pràctica i senzilla d’utilitzar, de manera que s’ha resumit i seleccionat només la informació més bàsica perquè el professorat pugui sospesar amb un cop d’ull si aquella activitat encaixa amb el que està buscant: la temàtica proposada, quant dura, quant costa, en cas d’una sortida saber si és accessible en transport públic, etc.

Així, les fitxes tècniques inclouen les informacions pràctiques més bàsiques. Algunes d’aquestes informacions són la durada de l’activitat, el nombre màxim d’alumnes, el preu, l’accessibilitat del lloc amb transport públic, la proximitat a àrees de pícnic i el contacte de l’entitat organitzadora (pàgina web, correu i telèfon).

En cas que trobeu una activitat que és del vostre interès aleshores ja teniu allà mateix el web i el contacte de l’entitat o empresa que l’ofereix i podreu ampliar tota la informació que necessiteu.

La inclusió és quelcom a tenir en compte en qualsevol àmbit i l’educació no n’és ni molt menys una excepció, és per això que s’ofereixen moltes activitats adaptades per a grups i alumnat amb necessitats educatives amb suport especial. Si és del vostre interès, podeu consultar a les entitats organitzadores com s’adapten les activitats que escolliu.

A continuació teniu el vídeo de la presentació de la Maleta agroecològica, amb una explicació detallada del contingut i de com utilitzar-la!

Esperem que sigui d’interès i us pugui ser útil! Si teniu qualsevol suggeriment o consulta sobre la Maleta agroecològica ens podeu contactar al correu info@xamec.cat.

I si sóc una entitat que ofereix activitats?
Si ets productor o productora o una entitat que ofereix activitats de temàtica agroalimentària per escoles de l’àrea de Barcelona i vols que publiquem les teves activitats al catàleg, posa’t en contacte amb nosaltres a través de info@xamec.cat i et demanarem la informació concreta per publicar-ho, sense cap cost.

Si ja estàs en el catàleg però has actualitzat activitats, ens ho pots fer saber a la mateixa adreça de correu.

RESUM- LA MALETA AGROECOLÒGICA
Què és? Un catàleg de tallers i sortides en l’àmbit de l’agroecologia que s’ofereixen a l’àrea de Barcelona

A qui va dirigit? Al professorat dels centres d’educació infantil, primària i secundària. També pot ser d’interès per a entitats i organitzacions que realitzin activitats educatives amb infants i joves.

On el puc trobar?

CONSULTA LA MALETA AQUÍ